12 Şubat 2016 Cuma

Yıllardır Yapamadığımızı Yaptılar!

     Gün geçmiyor ki ülkemize karşı yapılan ihanetlere bir yenisi daha eklenmesin! Biz bu ihanet şebekeleriyle uğraşırken,devletin selameti için uğraşırken araya fitne tohumları atılmaya çalışılmasın!

     Ülkemizde çok tehlikeli olan fay hatlarından(Sünni-Alevi,Türk-Kürt, birisi durulurken diğerlerini alevlendirmekle uğraşan ihanet şebekesi ve dış mihraplar son seçimlerden sonra istediklerini alamayınca delirmişcesine saldırmaya başladılar. Karşılarında ise artık yaptıkları saldırılara eskisi gibi karşılık vermeden duran bir ülke olmadığını anladıklarında ise ellerinde ne kadar koz varsa masaya yatırmaya başladılar. Oyunlar üstüne oyunlar... En sonunda onlarda olmayınca yıllardır körükledikleri PKK ateşinin sönmesini istemedikleri için PKK terör örgütünün Suriye'deki yapılanması da olarak gösterilen ve Suriye sınır hattında ülkemiz adına tehdit oluşturan PYD terör örgütüne sahip çıkarak:"PYD'yi terör örgütü olarak görmüyoruz. Desteklerimiz devam edecek" diyecek kadar gözlerini kan bürüdü. Akabinde olanlarsa daha dikkat çekici.

     Yıllardır sönmeyen ateş!

     Dış mihrapların ülkemizde yıllardır canlı tutmaya çalıştığı,fitnelerle de bunu bir zamanlar bir nebze de olsa başardığı Türk-Kürt çatışması yıllardır sönmeyen ateşlerden birisi olduğu gibi bu keferelerin de sönmeyen bir ateşi vardı. Ta ki düne kadar!

     Yıllarca uğraştıkları bu olaylar artık tutmamaya başlayınca,Türkiye halkının bir arada teröre lanet okuduğunu ve "Tük-Kürt kardeştir" nidalarıyla el ele,kol kola daha da sarsılmayan bir güç haline geldiğini görünce artık kendi açıklarını kapatmakla işe başladılar.

     Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han'ın:
-"Yıllarca bunlar birbirine düşsünler diye bekledim,birbirine düştüler ama beni indirmişlerdi.." dediği Ortodoks-Katolik çatışması da bu keferelerin 20 yıllık sönmeyen ateşiydi. Ama Ortodoks ve Katolik cemaatlerinin ruhini liderlerinin dünkü Küba ziyaretinde bir araya gelmeleri,kendilerine karşı olası bir İslami tehlikeye karşı tek vücut olmaları yönünde bu ateşin sönme yolunda olduğunu gösterir gibiydi.


     Yani yıllardır İslam çatısı altında birleşmeyi beklediğimiz halde yapamayan biz müslümanlara karşı birleşen hristiyan cemaatleri bizim yıllardır yapamadığımızı yaptı. Fitne çıkarmakta süper güç olanlar bir kez daha oyunlar içine girdi. Unutmayalım ki Allah c.c en büyük oyun bozandır! Lakin bizlerin de aklını başına alıp bir an önce "Tek Vücut" olmamız şart!

     Allah yar ve yardımcımız olsun..

Mustafa SEVGİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder