27 Kasım 2015 Cuma

PES 2016 Ücretsiz Olacak!


     Pro Evolution Soccer yani kısaltılmış adıyla PES'in yapımcısı olaan KONAMI, Aralık ayında PES 16'nın ücretsiz bir versiyonunun piyasaya çıkacağını duyurdu.


     Konamı şirketinin başyapıtlarından biri olan PES, FİFA ile çok kıyaslanmaktadır.Özellikle 2016 serisinde iki oyun arasında kıyasıya geçen rekabette PES 16 grafikleri ve oyuncu benzerlikleriyle her ne kadar da iyi görünse de FİFA tarafından geride bırakılmış bir oyun. Grafiklerin bu denli iyi olmasından dolayıdır ki PES'in orjinal oyununun fiyatı ülkemizde çok pahalıdır.

     IGN ve Polygon'da çıkan haberlere göre Konamı şirketi Aralık ayından itibaren ücretsiz,ingilizcesi "free-to-play" olarak adlandırılan bir PES 16 versiyonu çıkaracak.8 Aralık 2015 de çıkacağı duyurulan bu oyunun demo tadında olması bekleniyor. İlk önce PlayStation 3 ve PlayStation 4 cihazlarına uygun çıkarılması beklenen oyunda Bayern Münih,AS Roma ve Juventus takımları kullanılabilir bir yapıda olması bekleniyor.



     Ayrıca oyunda "MyClub" modunun da bulunacağı ve kendi takımımızı oluşturup yönetebileceğimiz de aktarılmış. Online oynanabilme özelliğiyle çıkacağı varsayılan oyun PES 16 FTP versiyonunda belli başlı takımlarla ya da kendi takımıyla oynayan herkes ile maç yapabileceksiniz.Konamı şirketinden gelecek olan yeni bilgilerle olayın daha da net olduğu zaman sizlere haber vermeye çalışacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder